Logo

Grillspid eller grillspyd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid eller grillspyd

 

Spyd, spid, kebab, sticks ... kært barn har mange navne. Uanset hvad er spid med grillet kød, fisk og grønt altid en lækker og indbydende spise. Perfekte til større selskaber, for selvom de tager tid at forberede, er de hurtige at grille, hvilket er en fordel, hvis der skal laves mad til mange på en almindelig grill. Børn elsker spid, men husk at fjerne spiddene for at undgå ulykker:

 

Rejer er som skabt til spid, og faste fisk, fx sværdfisk, i tern, ost, tofu og grønsager er også velegnede, da de kun skal grilles kort. Brug altid mørt kød som fx tykstegsfilet og kyllingebryst, og skær dem i lige store tern. Hvis de sættes på skiftevis med fx champignoner, så sørg for at ingredienserne er lige store og lad være med at presse dem tæt sammen eller fylde spiddet helt ud til enderne.

Læg altid bambusspid i blød i 30 min før brug for at undgå, at de brænder under på grillen.

 

INFO: Spid er noget man spidder noget med, fx mad. Spyd er et våben/en sportsrekvisit man kaster med, fx spydkast - kaster du med maden?.

 

Grillspid eller grillspyd  Grillspid eller grillspyd

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her